BB-Johan: En halua olla julkkis!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat viettävät viimeisiä päiviään talossa ja samalla ajatukset paluusta ulkomaailmaan ovat voimistuneet. Eilisten juhlien tiimellyksessä he pohtivat useaan otteeseen myös vastaanottoa, jonka he saavat talon ulkopuolella.

BB-Tero pohti tulevaisuuttaan ajattelemalla ääneen mahdollista seurustelua jonkun julkkiksen kanssa. Tällä hän tarkoitti talosta viime sunnuntaina häädettyä Tuulia.

– Mä mietin itsekseni ääneen, että jos mä ensi vuonna seurustelisin jonkun julkkiksen kanssa. Katsotaan mitä tapahtuu ensi viikolla. Ensi viikolla mie tiän missä tulen asumaan tulevaisuudessa, Tero pohti.

BB-Johan oli jo aiemmin illalla kertonut uskovansa, että asukkaat joutuvat mahdollisesti jakamaan jopa nimikirjoituksia siviiliin päästyään. Hän kertoi ettei halua koskaan kuulla kanssa-asukkailtaan wannabe-julkkisten legendaarista lausahdusta.

– Mä en halua olla mikään julkkis! Johan huusi ja jatkoi julkisuuden pohtimista.

– Sitä kysymystä mä en halua koskaan kuulla teidän suusta, että ”Ettekö te tunne mua?”. Siinä vaiheessa mä laitan välit poikki. Siinä vaiheessa, kun joku tulee pyytämään nimikirjoitusta, niin sitten sen tajuaa. Outoa olisi myös lukea oma nimi Seiskasta, mies totesi.

Teron mielestä he ovat vain tavallisia ihmisiä, jotka nyt vain sattuivat asumaan Big Brother -talossa. Miehen mukaan julkisuus vaatii tiettyä statusta, jota heillä ei ole, mutta esimerkiksi radioasemien aamujuontajilla on. Myös Anniina ihmetteli mahdollista julkisuuttaan.

– Tuntuu hassulta, että täällä sitä on asuttu porukan kanssa yhdessä. Se tuntuu oudolta, että joku muukin tuntee meidät, Anniina sanoi.