Big Brother -talon finalisteilla kosteat bileet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat innostuivat tänään toden teolla, kun kuluvan tuotantokauden viimeinen viikkotehtävä oli onnistunut. Sen myötä asukkailla oli käytettävissään myös mukava 127 euron viikkobudjetti.

Kauppareissulle ilmoittautui ensin vain Tero, mutta lopulta koko ryhmä suuntasi tyhjentämään kauppaa juomista. BB-Tero ja BB-Johan juhlistivat tapausta sonnustautumalla pelkkiin boksereihin. BB-Anniina ohjeisti miehiä ottamaan mukaansa pääasiassa alkoholituotteita ja miehet tottelivatkin mukisematta.

Mukaan lähti lopulta yhteensä 60 tölkkiä juomaa neljälle ihmiselle. Tämän jälkeen asukkaat saivat nauttia saunasta, porealtaasta ja kauppareissun antimista. Nestemäistä ravintoa nauttineet asukkaat ottivat illan rennosti ja Tero kiteytti tunnelman porealtaassa.

– Kovimmat virtaukset käy nyt bissen ja suun välillä, Tero totesi ja jatkoi kertomalla lennokasta tarinaa Neste Rallysta.