Eminemin nimikkomakeiset Suomen markkinoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin makeismerkkeihin lukeutuva M&M saapuu virallisesti Suomen markkinoille ensi vuoden alussa. Tähän mennessä makeisia on kuitenkin voinut ostaa myös Suomessa tuontitavarana.

Vuonna 1941 alunperin sotilaiden käyttöön kehitetyt M&M-suklaarakeet ovat saaneet vuosien varrella kulttistatuksen muiden muassa supertähtien raidereissa sekä televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Niitä vaativat takahuoneisiinsa muiden muassa Jennifer Lopez, Van Halen ja monet muut supertähdet. Urbaanit legendat kertovat, että eräät artistit vaativat saada takahuoneeseensa kulhollisen ”vain punaisia” M&M-makeisia ennen kuin suostuvat nousemaan lavalle.

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva hiphop-tähti Eminem, oikealta nimeltään Marshall Matters III, teki uransa alkuaikoina keikkoja nimikirjaimistaan muodostuvalla artistinimellä M&M. Myöhemmin hän kuitenkin vaihtoi nimensä muotoon Eminem, joka lausutaan kuitenkin samalla tavalla.