Teinitähti Miley Cyrus ilman meikkiä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten tienaava teinitähti Miley Cyrus on totuttu näkemään julkisuudessa vain viimeisen päälle meikattuna ja stailattuna. Nyt Disney-tähti on bongattu New Yorkissa meikittömänä ja varsin väsyneen näköisenä.

Viime viikolla 16 vuotta täyttänyt Hannah Montana -tähti oli liikkeellä Trish-äitinsä ja nykyisen poikaystävänsä Justin Gastonin kanssa. Paparazzit ikuistivat ryhmän Manhattanin Times Squarella. Nuutuneen oloinen Miley näytti ilman meikkiä aivan tavalliselta rasvoittuneen ihonsa kanssa taistelevalta teinitytöltä.

Ilmeestään päätellen supertähti olisi halunnut repiä kamerat kuvaajien käsistä, mutta hän onnistui kuitenkin käyttäytymään korrektisti. Katso kuvat tästä: Kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.

Pari viikkoa sitten Miley Cyrus joutui ikävän krakkeroinnin kohteeksi, kun joku ulkopuolinen oli päässyt sisään hänen YouTube-tililleen ja julkaissut siellä videon, jossa hänen väitettiin kuolleen auto-onnettomuudessa. Tähden tiedottaja ehti kuitenkin nopeasti julkaista tiedotteen asian korjaamiseksi.