BB-Andreas töitä television visailujuontajana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talosta huomenna sunnuntaina päättyvällä tuotantokaudella jo häädetty risteilyisäntä BB-Andreas on viime päivinä valitellut julkisesti rahapulaansa BB-ohjelman jälkeen. Nyt tilanne näyttää korjautuneen, vaikka paluu laivalle tapahtuu vasta ensi vuoden puolella.

Viiden kuukauden vapaan risteilyisännän pestistään ottanut mies on nyt nimittäin löytänyt muita tulonlähteitä. Kerroimme eilen kuinka Andreas oli viime viikolla NRJ Fashion Awards -tapahtumassa poseeraamassa alusvaatemallina Björn Borgin boksereissa.

Orastavan mallinuransa lisäksi myös Andreas on nyt liittynyt BB-Akin, Farbodin, Kadin, Cheryllin ja Nikon joukkoon luomalla uutta uraa television puolella. Hänet nähtiin nimittäin viime yönä Voittopotti Late Night -visailuohjelman juontajana.

– Kannattaa ehdottomasti soittaa. Siinä ei pysty häviämään mitään, jos voittaa. Näin se vain on, Andreas maanitteli osallistujia.

Rahapalkintoja jakavan ohjelman molemmat katsojat saivat ihastella BB-julkkiksen hauskaa sanailua tämän yrittäessä saada ihmisiä osallistumaan kilpailuun.