BB: Päätösbileiden paha krapula oksennuttaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen illalla kuluvan tuotantokauden päätösbileitä, mutta meno oli yhtä laimeaa kuin finaaliviikko yleensäkin. Alkoholi kuitenkin maistui asukkaille siinä määrin, että tänään talossa on kärsitty pahasta krapulasta.

BB-Tero oksenteli jo heti aamulla ja hänen olonsa alkoi helpottaa nopeasti. Siihen auttoi ehkä myös miehen lempikappaleen kuuleminen aamutuimaan. Toisin kävi Jarmolla, joka on naurattanut muita jo pitkään oksentamalla lähes lukuisia kertoja talon terassilla olevaan sankoon.

Miehet ajautuivat eilen myös sanaharkkaan oksentamisesta ja siitä onko krapulaoksentaminen varsinaista oksentamista. Jarmo naureskeli puheenaiheelle ja totesi juovansa nimenomaan krapulahakuisesti ja nauttivansa oksentamisesta. Tänään mies on siis lunastanut viimeöiset puheensa.

Myös Anniina kärsii krapulasta ja on käynyt oksentamassa, joten Johan on ainoa tänään oksentamatta selviytynyt asukas.