Beyonce poseeraa superseksikkäänä, katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeen riveistä aikanaan tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle lähtenyt r&b-supertähti Beyonce Knowles poseeraa seksikkäissä kuvissa GQ-lehden Saksan version joulukuun numeron kannessa ja sisäsivulla.

Näyttelijänuraakin varsin menestyksekkäästi kokeillut hiphop-moguli Jay-Z:n puoliso ei ole viime aikoina juuri paljastavissa kuvissa poseerannut. Nyt tähti on kuitenkin riisunut vaatteitaan uusinta levyä markkinoidakseen. Katso kuvat tästä!

Viime kuussa Beyonce yllätti ilmoittamalla, että hänessä on nykyisin kaksi eri persoonaa. Hänen alter egonsa nimi on popparin mukaan Sasha Fierce, joka tulee esiin kun supertähti astelee esiintymislavalle.

– Joku toinen henkilö ottaa minusta vallan kun teen töitä ja kun olen esiintymislavalla. Tämä kehittämäni alter ego suojelee minua ja sitä mitä minä todellisuudessa olen, Beyonce kertoi uutistoimisto Reutersille.

Beyoncen uusi albumi julkaistiin 18. marraskuuta. Levyn teossa on ollut mukana muiden muassa Justin Timberlake.