Anniinan yllätyspalkinto: Pokerimatka Bahamalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother 2008 on päättynyt ja voittajaksi on selviytynyt BB-Anniina. Hän on samalla ensimmäinen Suomen BB-voittaja, joka ei ole ollut talossa alusta saakka. Anniina muutti taloon 14. syyskuuta, eli hän asui talossa kahden ja puolen kuukauden ajan.

– Heippa BB-talo. Olit kiva koti, Anniina hyvästeli Big Brother -talon, kun Vappu saapui noutamaan kilpailun voittajan henkilökohtaisesti talosta.

Tämän jälkeen Anniinan ja muiden kotina pitkään toimineessa talossa kuultiin viimeinen kuulutus ja valot sammuivat vimeisen kerran tällä tuotantokaudella. Studioon päästyään Anniina näki perheensä ensimmäisen kerran syyskuun puolivälin jälkeen ja jälleennäkeminen oli erittäin tunteikas.

Haastattelussa Vappu tiedusteli Anniinalta hänen suhteestaan Jarmoon, joka on puolestaan avoimesti kertonut ihastuneensa neitokaiseen.

– No, Jarmo on mulle tosi hyvä ystävä, Anniina kierteli.

Voittonsa syystä Anniina ei ollut varma, mutta hän uskoi sen liittyvän persoonaansa.

– En tiä. Ehkä koska mää oon vähän höhlä, hän naureskeli.

BB-Anniina vei lopulta voiton selkein lukemin, sillä hänen prosenttinsa oli 21,68 plussan puolella. Toiseksi sijoittunut BB-Tero sai prosenteikseen 14,99, joten eroa oli lähes seitsemän prosenttia. Anniina sai 50.000 euron palkintosumman lisäksi palkinnoksi myös matkan Bahamalle pokeriturnaukseen.

– Saanks mä tulkin mukaan? Tuore voittaja tiedusteli kuultuaan matkasta.