BB-Anniina vilautti ”täysikuutaan”, katso kuva!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisiltaisten päätösbileiden jälkimainingeissa BB-Anniina yllätti miehet pienellä paljastelulla. Tunteita täynnä olleen muistelupäivän ja -illan aikana asukkaat pohtivat paljon talon ulkopuolella odottavaa maailmaa.

Makuuhuoneessa BB-Johan makoili Anniinan vieressä ja alkoi nuuhkia häntä. Tämän jälkeen mies raotti talon ainoan naisasukkaan peittoa, jolloin Anniinan paljas takapuoli tuli esiin. Neitokainen kiljaisi huomatessaan paljastuksensa. Kuva tilanteesta löytyy Subin sivuilta tästä linkistä.

Pian tämän jälkeen Anniina paljasti noustessaan vahingossa myös rintansa. Tai ainakin hän luuli paljastaneensa. Anniina sai tarpeekseen miesten kuittailuista ja poistui keittiöön, josta hän palasi pian kaulin kädessään.

BB-Jarmo ja BB-Tero toivoivat näkevänsä Big Brother -studiossa formulatähti Kimi Räikkösen.