BB: Silmät kosteina viimeisellä juhla-aterialla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nautitaan parhaillaan tuotantokauden viimeistä illallista. Asukkaat komennettiin ensin ulos terassille, jossa heille soitettiin lähtemiseen ja päättymiseen liittyviä kappaleita. Pian asukkaat kutsuttiin kuitenkin takaisin sisään.

Verhojen auetessa finaalinelikko sai huomata, että heille oli katettu viimeinen juhlaillallinen. BB-Anniina kävi vaihtamassa hieman juhlavamman asun ennen pöytään käymistään. Ruokailumusiikiksi oli valittu mahtipontisesti Andrea Boccellin esittämä Time To Say Goodbye -kappale.

Tässä vaiheessa myös sunnuntaisesta finaalipäivästä ilman kyyneleitä selvittänyt BB-Johan hiljeni ja silmät kostuivat muiden tapaan myös hänellä. Ryhmä viettää BB-talossa enää muutaman tunnin ennen lopullista häätöä ja voittajan julkistamista.