Isoveli piinaa asukkaita vessakiellolla

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother 2008 -kausi päättyy tunnin sisällä, kun viimeisetkin neljä asukasta poistuvat talosta. Lähes sadan päivän pituisen kauden loppuhuipennus on parhaillaan meneillään suorana finaalilähetyksenä.

Hieman ennen äänestyksen päättymistä kilpailua johtaa BB-Anniina, joka on siis kilpailun todennäköisin voittaja. Toisella sijalla on tällä hetkellä on BB-Tero. Heidän välisensä ero on noin viisi prosenttia. BB-Johan on kolmantena ja BB-Jarmo neljäntenä.

Suoran lähetyksen aikana Isoveli on laittanut talon vessan oven lukkoon, eivätkä asukkaat siten pääse ”tyhjennykselle”. Erityisen kovasta vessahädästä kärsivät Anniina ja Johan, jotka molemmat uskoivat kastelevansa housunsa.

Lopulta Isoveli ilmoitti, että wc on käytössä yhdelle asukkaalle kahden minuutin ajan. Pojat päästivät Anniinan vessaan kärsien itse edelleen kovasta hädästä. Pian tämän jälkeen myös Johan sai käyttää vessaa minuutin ajan. Tämän jälkeen Jarmo sai käyttää vessaa 25 sekunnin ajan.