Lopun alkua Big Brother -talossa

Big Brother · Stara.fi

Kuluvan tuotantokauden Big Brother -kilpailun finaalilähetys on viimein alkanut ja asukkaat ovat majoittuneet olohuoneen sohvalle. Jännitys on kuitenkin lähes sietämätön, sillä asukkaat ovat kuin tulisilla hiilillä.

Finaalinelikkoon kuuluvat Anniina, Johan, Jarmo ja Tero ovat odottaneet illan suoraa lähetystä hermostuneina. Erityisesti Anniina ja Jarmo ovat jännittäneet tulevaa. BB-Anniina on todennut päivän mittaan useita kertoja olevansa oksennuksen partaalla ja neitokainen jopa suuttui miesten naljailulle.

BB-Tero ja BB-Johan ovat keskittyneet finaalilähetyksen jännittämisen sijaan siihen mikä heitä odottaa ulkomaailmassa. Johan ja Anniina keskustelivat päivällä myös siitä, että heitä on seurannut miljoona televisiokatsojaa ja että samat miljoona ihmistä ovat myös nähneet Anniinan suihkussa.

Yksi asukkaista voittaa tänään 50.000 euroa.