Matti Nykänen: ”Tossa on toi hi*tti peepeestä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa tällä tuotantokaudella asunut BB-Niko on kertonut kokemuksistaan ja tuntemuksistaan varsin avoimesti IRC-Gallerian blogissaan. Kuluneella viikolla hän on ruotinut muiden muassa Matti Nykäsen kohtaamista taannoisessa konsertissa.

BB-Niko oli monien muiden talosta häädettyjen asukkaiden tavoin mukana Lempäälän Ideaparkissa viime viikon lauantaina järjestetyssä Leningrad Cowboysin konsertissa. Kauppakeskuksen VIP-alueella ryhmä vietti railakasta iltaa ja joukkoon liittyi myös vahvassa juhlakunnossa ollut mäkihyppääjä-laulaja Matti Nykänen.

– Oli mahtavaa! Ja joo, niin se on. Matti Nykänen on kyllä vipeistä vipein :DDD! ”Tossa on toi hi*tti peepeestä!” haha, Niko kirjoitti blogissaan.

Samoissa juhlissa Niko ehdotti Lovex-yhtyeelle, että hän tekisi musiikkia yhtyeen kanssa, mutta ehdotus oli Nikon itsensä mukaan vain vitsi. Niko nähdään Subin Big Brother Game -ohjelmassa vielä ainakin ensi viikolla.