Sinkkuelämää-tähti halutaan Poliisiopisto-leffaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu Poliisiopisto-komediaelokuvasarja on saamassa jälleen jatkoa, kun työn alla on jo sarjan kahdeksas elokuva. Uuden jatko-osan tähdiksi kaavaillaan aikaisemmista elokuvista tuttuja nimiä.

Sinkkuelämää-sarjan myötä kansainväliseksi tähdeksi noussut Kim Catrall esiintyi ensimmäisessä Poliisiopisto-elokuvassa vuonna 1984. Sharon Stone tähditti puolestaan elokuvasarjan neljättä osa, joka sai ensi-iltansa vuonna 1987. Nyt tuotantoyhtiö toivoo saavansa molemmat naiset mukaan myös uuteen elokuvaan.

– Olemme tekemässä uutta elokuvaa ja siitä tulee todella hauskaa. Käsikirjoitus on parhaillaan työn alla ja siitä tulee mahtava. Kaikki alkuperäisen elokuvan hahmot ovat edelleen mukana, Steve Guttenberg kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Tiedän, että Kimiä ja Sharonia on pyydetty mukaan, mutta vielä he eivät ole vahvistaneet mukanaoloaan. Olisi hienoa saada heidät mukaan.

Edellinen Poliisiopisto-leffa Tehtävä Moskovassa sai ensi-iltansa jo 14 vuotta sitten vuonna 1994.