Transformers-tähti ei ole toipunut odotetusti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muiden muassa Transformers-elokuvassa äskettäin nähty Hollywood-tähti Shia LaBeouf loukkaantui elokuun alussa auto-onnettomuudessa. Näyttelijän käsi murskautui pahasti ja sitä korjattiin peräti neljä tuntia kestäneessä leikkauksessa.

22-vuotiaan tähden arvioitiin palaavan kuvauspaikalle kuukaudessa. Nyt onnettomuudesta on kulunut jo lähes neljä kuukautta, mutta Shia on edelleen toipumassa. Tämän johdosta Transformers-elokuvan jatko-osan suunnitelmat ovat menneet uusiksi. Kuvauksia on kuitenkin pystytty jatkamaan osittain.

Miehekkään parran sairauslomallaan kasvattanut Shia LaBeouf on nyt kuvattu Pasadenassa, Yhdysvalloissa. Hänen kaksi sormeaan olivat edelleen lastoitettuna, joten miehen toipuminen ei ole sujunut aivan odotetulla tavalla.

Elokuvan ohjaaja Michael Bay on ilmoitti aiemmin, että käsikirjoitukseen joudutaan tekemään muutoksia, jotta kuvauksia voidaan jatkaa edes osittain ilman päätähden läsnäoloa. Bayn mukaan tähti joutunee näyttelemään myös siten, että hänen kipsissä oleva kätensä ei näy kameralle tai muussa tapauksessa kyseinen loukkaantuminen joudutaan kirjoittamaan mukaan elokuvan tarinaan.