Action-tähti tuhosi silmittömästi ökylukaalinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Jason Chambers on parhaillaan poliisitutkinnassa hänen tuhottuaan kahden miljoonan dollarin arvoisen ökylukaalin Los Angelesissa.

Itsepuolustuslajeihin keskittyneen näyttelijän epäillään tuhonneen asunnon, jossa asui vuokralla yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Lisäksi Chambersin epäillään myös varastaneen 7.000 dollarin arvosta omaisuutta asunnosta, TMZ uutisoi.

Näyttelijän kerrotaan varastaneen asunnon kaikki ovenkahvat ja töhrineen koiran ulosteilla seiniä, ovia ja ikkunoita. Lisäksi hän on kirjoittanut törkeyksiä kylpyhuoneiden ja makuuhuoneiden seinille sekä tukkinut pesualtaiden viemärit sekalaisella esineistöllä.

Chambers on aiemminkin ollut tekemisissä poliisin kanssa, sillä häntä epäiltiin äskettäin raiskauksesta ja huumeiden hallussapidosta. Näyttö ei kuitenkaan riittänyt syytteeseen ja tutkimukset keskeytettiin viime viikolla. Jason Chambers tunnetaan taistelulajien kilpailuissa myös nimellä Human Weapon, eli ihmisase.