BB-Anniina: ”Vähän bileiltoina ehkä lipsahti”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother 2008 -kauden voittajaksi selviytynyt BB-Anniina sai palkinnokseen 50.000 euroa ja matkan Bahamalle. Voitto tuli neitokaiselle yllätyksenä, sillä hän uskoi loppuun saakka, että BB-Tero voittaa kisan.

– Mä olin aivan varma, että se on Tero. Mä sanoin koko ajan, että minä lähden ja Tero jää, et Tero voittaa. Hän on oikeasti tosi loistoihminen ja mekin lähennyttiin koko ajan ja alettiin ymmärtää toisiamme, Anniina kertoi Subin haastattelussa.

Suosionsa syyksi Anniina veikkasi positiivista persoonaansa ja luonnollisuuttaan.

– Varmaan siitä että mulla on välillä vähän pitkät piuhat. Ja varmaan siitä, et mä oon aika sosiaalinen ja tuun ihmisten kanssa hyvin toimeen, et se ei oo mitään feikkiä.

Parhaiksi ystävikseen BB-talossa Anniina mainitsi erityisesti Andreaksen ja Annan. Johanin kanssa hän totesi olevansa vain ystävä, vaikka pari vietti paljon aikaa yhdessä niin öisin kuin päivisinkin.

– Me ollaan Johanin kanssa oikeesti vaan ystäviä, et välillä vähän sit bileiltoina ehkä lipsahti. Siinä ei ollut mitään. Pussailtiin vaan välillä. Oli oikeesti ihan kiva saada nukkua miehen vieressä kun siltä tuntui.