BB-Johan: Lähden mahdollisimman pian Afrikkaan

Big Brother · Stara.fi

Eilen päättyneessä reilun kolmen kuukauden Big Brother -kisassa kolmanneksi sijoittunut BB-Johan ehti käydä urakkansa aikana myös asukasvaihdossa Afrikan Big Brotherissa. Mies aikoo suunnata pian takaisin samoilles suunnille.

Afrikan Big Brotherilla on eri lähteiden mukaan huimat 30 – 75 miljoonaa katsojaa, joten vaalean suomalaisen mukaantulo huomattiin koko mantereella. Johanista tuli Afrikassa julkkis samaan tapaan kuin hänen vaihtoasukkaastaan Munyasta Suomessa. Talosta häätönsä jälkeen Johan kommentoi mahdollista paluutaan Afrikkaan.

– Matkustan sinne niin pian kuin mahdollista, Johan totesi.

Vappu Pimiän haastattelussa Johan kielsi ihastuneensa talossa keneenkään, mutta myönsi, että naiset ovat vieneet häntä BB-talossa ”kuin pässiä narussa”. Erilaisten ihmisten eritteiden ja muiden muassa kärpästen syömistään hän joutui myös perustelemaan.

– Mä vaan tykkään syödä kaikkea kummallista. Voi sit sanoa, että on syönyt kaikkea, Johan naureskeli.

Häätönsä jälkeen mies totesi, että kilpailun voitto on menossa oikeaan osoitteeseen, kun talossa olivat tuolloin vielä BB-Tero ja BB-Anniina. Voiton vei lopulta Anniina. Johan voitti kuitenkin taannoin 5.000 euroa pokerissa ja nuo rahat hän kertoi antavansa tulevalle lapselleen.