Britney Spears, miksi teit sen taas? Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta musiikkiareenoille parhaillaan tekevä Britney Spears on jälleen onnistunut ryssimään maineensa esiintymisellään. Viime viikolla supertähti sai hyvät arvostelut esiintymisestään viihdealan gaalassa, mutta tuorein televisiokeikka meni kuitenkin penkin alle.

Molemmissa esiintymisissä Britney Spears esiintyi taustanauhan avulla, eli musiikki ja laulu tulivat levyltä. Esiintyminen Simon Cowellin luotsaamassa suositussa X-Factor -ohjelmassa toi ohjelmalle kaikkien aikojen katsojaennätyksen, mutta Spearsin anti oli katsojille pettymys.

Peräti 12,8 miljoonaa ihmistä seurasi, kun Britney esitti Womanizer-kappaleensa. Tällä kertaa playback meni kuitenkin edellistä keikkaa huonommin ja televisiokatsojat huomasivat nopeasti, että poppari aukoo lavalla vain suutaan. Tähti itse perusteli valintaansa sillä että halusi keskittyä tanssimiseen. Se ei kuitenkaan miljoonayleisön pettymystä poistanut.

Daily Mail -lehden mukaan Britney Spears suuntasi pian esiintymisen jälkeen lentokentälle ja takaisin Yhdysvaltoihin. Hänen uusi Circus-levynsä julkaistaan tähden syntymäpäivänä huomenna tiistaina. Katso X-Factor-esiintyminen videona tästä tai artikkelin alta.