Tamperelaiskahvila maailman kymmenenneksi paras?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuoreen MeNaiset -lehden mukaan Tampereella sijaitseva kahvila Cafe Europa on maailman kymmenenneksi paras kahvila. Suomen kahviloista se oli luonnollisesti listan ykkösenä.

Antiikkisilla huonekaluilla, tavaroilla ja taide-esineillä sisustettu vuonna 1996 perustettu kahvila sijaitsee Tampereen Aleksanterinkadulla vain kivenheiton päässä Hämeenkadusta. Kahvilan kansainvälinen ja värikäs tunnelma johtuu pitkälti myös siitä, että se on erityisesti maahanmuuttajien ja ulkomaisten opiskelijoiden suosiossa. Lauantai-iltaisin kahvilassa nähdään myös esiintyjiä, kuten tiskijukkia ja yhtyeitä.

Kahvilan pikkujouluja vietetään keskiviikkona tuoreen sijoituksen myötä tavallista juhlavammissa merkeissä. Cafe Europa on ollut useana vuonna Tampereen ykkönen City-lehden äänestyksissä. MeNaiset -lehden mukaan maailman paras kahvila sijaitsee Japanin Kiotossa.