Mihin jäi sheivaus, Beyonce? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin r&b-tähtiin nykyisin lukeutuva Beyonce Knowles tunnetaan äärimmäisen glamourina supertähtenä, ja miehensä Jay-Z:n kanssa he kuuluvatkin maailman kirkkaimpiin suihkuseurapiireihin.

Beyoncen glamour on nyt saanut kuitenkin pienen särön. Tuoreissa kuvissa neitokainen poseeraa näyttävässä mustassa iltapuvussa, mutta hän on unohtanut ajella kainalonsa ennen punaiselle matolle astumista. Kyse ei ole mistään suuresta virheestä, mutta Hollywoodin pinnallisessa julkkismaailmassa se nostattaa monien kulmakarvoja. Katso kuvat Beyocesta tästä!

Supertähti ikuistettiin kainaloineen Cadillac Records -elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa. Beyonce nähdään 1950-luvulle sijoittuvassa elokuvassa laulaja Etta Jamesin roolissa ja tämän lisäksi hän on myös yksi elokuvan tuottajista. Elokuva kertoo Chess Recordsin tarinan.