Mischa Bartonin alastonkohtaus on ykkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Mischa Barton on noussut ykköseksi äänestyksessä, jossa haettiin elokuvamaailman vuoden parasta alastonkohtausta. Kärkeen nousi Mischan tähdittämä romanttinen draamaelokuva Closing The Ring, joka on Richard Attenboroughin käsialaa.

Toiselle sijalle nakukohtausten listalla jäi hienoisesti australialainen Sophie Monk kohtauksellaan elokuvasta Sex & Death 101. Kolmanneksi sijoittui Heather Graham, jonka alastonkohtaus nähtiin elokuvassa Adrift In Manhattan. Äänestys toteutettiin MrSkin-verkkojulkaisussa. Voittajakohtauksen voi tarkistaa videona esimerkiksi tästä.

Kaikkien aikojen ykkösenä komeilee kuitenkin edelleen kohtaus elokuvasta Fast Times At Ridgemont High. Vuonna 1982 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa amerikkalainen näyttelijä Phoebe Cates nähdään uima-altaassa.