Victoria Beckham paljasti vaatemallistonsa erikoisen ohjenuoran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveissä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Victoria Beckham perusti oman vaatemerkin jo parisen vuotta sitten ja tänä vuonna saatiin ensimmäinen mallisto kauppoihin.

Toisen vaatemallistonsa juuri julkaissut Victoria on kertonut suunnitelleensa vaatteet erityisen käytännöllisiksi. Hän toimii luonnollisesti itse niiden testaajana.

– Puen ensin vaatteet itselleni ja kävelen niissä ympäriinsä. Siten tiedän mikä tuntuu mukavalta, sillä tiedän kuinka puvun tulee istua. Näen vanhoista kuvistani kuinka rintani ovat olleet kaulassani, kun korsetti on ollut liian lyhyt eikä sitä ole leikattu tarpeeksi korkealle, Victoria kertoi The Times -lehden haastattelussa.

Nyt supertähti on paljastanut myös hieman erikoisen toiminnallisuuden vaatteidensa takana. Uuden malliston suunnittelun yhtenä tärkeänä ohjenuorana on nimittäin hänen mukaansa ollut se, että hänen vaatteissaan naisten on helppo käydä vessassa.

– Olemme käyttäneet paljon rahaa laadukkaisiin vetoketjuihin, koska olen kärsinyt osani huonosti tehdyistä vetoketjuista. Haluan, että vetoketjuni aukeavat molemmista päistä, jotta puvun voi pukea ylle eri tavoin.

Haastattelussa Victoria Beckham totesi hieman yllättäen myös, että ura maailmankuuluna poptähtenä ei ole auttanut häntä lainkaan muotiuralla. Entisen popparin mukaan musiikkiura on sulkenut enemmän ovia kuin avannut. Toisaalta ilman tuota popuraa hän olisi luultavasti edelleen Harlowissa asuva ja tähteydestä haaveileva tanssijatar Victoria Adams.