BB-Tuuli palasi IRC-Galleriaan, katso uudet kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailusta vain viikko ennen finaalia häädetty BB-Tuuli on palannut arkeen ainakin IRC-Gallerian sivullaan. Tamperelainen on eilen lisännyt profiiliinsa muiden muassa uusia valokuvia.

Mukana on myös kuva Tuulista matkalla Big Brother -taloon. Tuossa kuvassa Tuuli sai vielä poseerata tuntemattomana, mutta pian tämän jälkeen lähes koko Suomi tunnisti hänet. Eräässä kuvassa Tuuli poseeraa yhdessä talosta hänen kanssaan samaan aikaan häädettyjen Annan ja Alexin kanssa.

Lisäksi kuvagalleriassa on mukana yksi otos myös viime sunnuntain finaalijatkoista, jotka olivat lehtitietojen mukaan varsin vauhdikkaat ja kosteat. Tämän kuvan perusteella ei kuitenkaan tällaisia johtopäätöksiä voida vielä tehdä. Katso Tuulin kuvat tästä!