Britneyn vilautus milleistä kiinni, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen syntymäpäiväänsä hulppeiden julkkisjuhlien ja uuden Circus-albuminsa julkaisun merkeissä viettänyt supertähti Britney Spears oli valinnut tietoisesti hieman erikoisen asun juhliinsa tai vastaavasti arvioinut rintavarustuksensa koon väärin.

27-vuotias Britney Spears oli nimittäin sonnustautunut syntymäpäiviään varten tummanharmaaseen iltapukuun, jonka alaosa toimi kyllä hyvin, mutta yläosan kanssa laulaja sai taistella koko illan ajan. Se oli nimittäin rintoihin verrattuna aivan liian pieni ja vilautus oli koko ajan vain milleistä kiinni. Katso kuvat tästä!

Kuin ihmeen kaupalla Britney selvisi kuitenkin juhlista ilman intiimien ruumiinosiensa esittelyä ja myös varsinaiset juhlat saatiin hoidettua kunnialla loppuun.