Hevimiehet hyvällä asialla – Kaveria ei jätetä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouluammuskelujen myötä nuorison pahoinvointi on noussut jälleen esiin kansalaisten mielissä ja medioissa. Nuorison pahoinvointia ja yksinäisyyden kierrettä pysäyttämään järjestetään nyt valtakunnallinen nettikeräys sekä hyväntekeväisyyskonsertit Helsingissä ja Tampereella.

Tampereen konsertti järjestetään Pakkahuoneella 2. tammikuuta 2009, jolloin lavalle nousevat muiden muassa Stam1na, Leverage, Medicated, Timo Kotipelto ja Timo Rautiainen. Helsingin konsertti järjestetään kulttuurikeskus Gloriassa seuraavana päivänä 3. tammikuuuta.

Lisäksi Tampereen konsertin yhteydessä järjestetään huutokauppa, johon myyntiartikkeleita ovat luovuttaneet esimerkiksi Presidentti Ahtisaari, Eppu Normaali ja Nightwish. Keräyksen, huutokaupan ja konserttien tuotot ohjataan nuorten päihde- ja mielenterveystyöhön Tampereella TAIMI ry:n ja Helsingissä Aseman Lapset ry:n kautta.

Tapahtumien suojelijoina toimivat Presidentti Martti Ahtisaari puolisoineen. Lisätietoja tapahtumasta verkossa www.kaveria-ei-jateta.org.