Julkkikset: Jonne Aaron suosituin – Mervi Tapola turhin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Negative-yhtyeen keulahahmo Jonne Aaron on Pirkanmaan suosituin julkisuuden henkilö. Hän nousi ykköseksi Tori-kaupunkilehden järjestämässä äänestyksessä.

– Kiitokset kuuluvat vain ja ainoastaan kaikille äänestäneille. Niinhän joku Mikko Alatalokin sanoisi. Mahtava juttu! Jonne kommentoi tulosta Kaupunkilehti Torille.

Toiseksi suosituin pirkanmaalainen julkkis oli taitoluistelija Kiira Korpi, joka sai äänistä 14 prosenttia. Jonne vei kärkipaikan 20 prosentin äänisaaliilla. Kolmanneksi sijoittui jääkiekkotähti Raimo Helminen.

Äänestykseen osallistuneet saivat kertoa sekä suosikkinsa että inhokkinsa. Äänestäneiden mielestä turhin julkkis oli Matti Nykäsen kumppanina erityisesti viihdelehdissä viime vuosina komeillut Mervi Tapola-Nykänen. Turhin julkkis-listan kakkosena oli Matti Nykänen ja kolmantena BB-kisailija Risto Kuoppala.