Kaksi kuukautta kateissa – Missä on Axl Rose?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään odotetun Chinese Democracy -paluulevynsä viimein julkaisseen Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmo Axl Rose on ollut Geffen-levy-yhtiönsä mukaan kateissa jo peräti kahden kuukauden ajan.

– Ihmiset ovat yrittäneet saada häneen kontaktia kahden kuukauden ajan, mutta hän on kadonnut täysin, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Maailman kaikkien aikojen kallein albumi on saanut vaihtelevan vastaanoton, sillä monien mielestä se ei täyttänyt odotuksia. Suomessa levy meni listaykköseksi, mutta kansainvälisesti sen myynti on ollut levy-yhtiölle pettymys. Nyt yhtiö syyttää heikosta menekistä Axl Rosea, joka ei ole ilmaantunut tekemään sovittuja haastatteluja levyä markkinoidakseen.

– Sitä olisi luullut, että kaikkien levyyn käytettyjen vuosien jälkeen hän olisi ollut kiinnostunut käyttämään muutaman viikon lopputuloksen markkinoimiseen. Tämä on turhauttavaa, koska levyllä olisi ollut paljon paremmat mahdollisuudet nousta listaykköseksi, jos hän olisi näyttänyt naamansa julkisesti.

Tällä hetkellä Axl Rosen olinpaikasta ei ole mitään tietoa, mutta sitäkin enemmän huhupuheita. Joidenkin epäilyjen mukaan hän olisi vetäytynyt entisten yhtyetovereidensa kanssa suunnittelemaan alkuperäisen Guns N’ Roses -yhtyeen paluuta.