Lindsay Lohan sai kenkää Facebookista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut jälleen selittelemään tekemisiään ja oikomaan huhuja. Taannoin hän sai toilailujensa takia kenkää Ugly Betty -televisiosarjasta ja parista tärkeästä elokuvaroolista, mutta nyt vuorossa on Facebook-yhteisöpalvelu.

Facebook on viime aikoina kärsinyt lukuisista julkkisten tekaistuista profiileista, joiden takaa ovat löytyneet aivan muut henkilöt. Stara uutisoi taannoin, että Suomessa esimerkiksi Antti Tuisku on joutunut tällaisen ilkivallan kohteeksi. Nyt Facebookin henkilöstö on poistanut Lindsay Lohanin profiilin, koska he ilmeisesti olettivat sen olevan tekaistu. Kyse oli kuitenkin supertähden oikeasta profiilista.

Lohan kommentoi tapausta rajuin sanakääntein MySpace-yhteisösivuston blogissaan.

– Okei. Rakastan MySpacea, koska se on turvallinen ja koska MySpacen ihmiset eivät poista profiiliasi, koska he epäilisivät sinun olevan feikkiversio itsestäsi, Lindsay Lohan latasi. Profiilin katoaminen tuli hänelle täytenä yllätyksenä.

– Wow, se oli shokki. Klikkasin linkkiä, jota he pyysivät minun klikkaavan ja sitten toista linkkiä kunnes sain ilmoituksen, että tilini on ehkä poistettu vahingossa. Siinä kerrottiin, että profiilin poiston syynä oli että he luulivat sen olleen feikkiminä. Fiksua! Ensin nauroin, mutta sitten suutuin, koska kaikkien feikkiprofiilien joukosta he päättivät poistaa minun oikean tilini ilman minkäänlaista varoitusta.

Kirjoituksensa lopuksi Lindsay Lohan korjasi myös huhuja, joiden mukaan hän ja tyttöystävänsä Samantha Ronson olisivat eronneet. Lindsayn mukaan moiset väitteet ovat täyttä roskaa.