Scarlett Johansson – tyylimoka vai raskaana? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten listojen kärkipaikoille jo vuosien ajan sijoittunut näyttelijä Scarlett Johansson on nyt yllättänyt erikoisella asuvalinnallaan.

Lievästi sanottuna ”kasariasuun” sonnustautunut Scarlett Johansson on mahdollisesti luomassa uutta trendiä tai sitten hän oli vain saanut kummallisen päähänpiston tai stylistiltään huonon ohjeistuksen. Voit muodostaa itse oman mielipiteesi tämän kuvan perusteella.

Amerikkalaiset viihdelehdet olettivat kuitenkin Scarlettin asun nähdessään, että sen tarkoituksena olisi peitellä raskauden myötä pyöristynyttä vatsaa. Tähden tiedottaja kuitenkin kiisti epäilyt raskaudesta. Epäilyt eivät kuitenkaan kokonaan hälvenneet, joten nyt paparazzit yrittävät metsästää kuvaa tähden vatsasta.

Scarlett Johansson totesi äskettäin itsekin, että perheen perustaminen voisi olla nyt paikallaan. Taannoin Ryan Reynoldsin kanssa naimisiin menneen näyttelijän seuraavaa elokuvaa aletaan kuvaamaan vasta ensi vuoden syksyllä, joten nyt jos koskaan olisi oivallinen mahdollisuus lapsen saamiseen.