Panu Larnos musikaalin päärooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas The Who -yhtyeen musikaali Tommy saapuu Suomeen ensi vuonna. Myös elokuvaksi päätynyt ja Broadwaylla esitetty Peter Townshendin kirjoittama rock-ooppera nähdään Linnanmäen Peacock-teatterissa.

Päärooliin on kiinnitetty Idols-kisan kautta pinnalle noussut Panu Larnos. Musikaalin tunnetuin kappale on maailmanhitiksi aikanaan noussut Elton Johnin esittämä Pinball Wizard.

– Toivottavasti rooli avaa minulle uusia ovia, Panu toteaa ensi syksyllä ensi-iltansa saavasta uudesta haasteestaan.

Tänä vuonna esikoislevynsä englanniksi levyttänyt Panu Larnos työstää parhaillaan myös suomenkielistä materiaalia. Vaikka nuoren miehen englanninkielen ääntämistä onkin kiitelty, halusi hän kuitenkin tarttua mahdollisuuteen kokeilla levyttämistä myös kotimaisella kielellä. Ensimmäinen suomenkielinen single on luvassa jo alkuvuodesta.