Shokki: Rihanna oikeuteen pahoinpitelystä ja ryöstöstä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin naispuolinen r&b-tähti Rihanna on joutumassa leivättömän pöydän ääreen todella yllättävästä syystä. 20-vuotiasta neitokaista syytetään nimittäin pahoinpitelystä ja ryöstöstä.

Valokuvaaja Luis Santana on nostanut syytteen Rihannaa ja hänen miesystäväänsä Chris Brownia vastaan. Kuvaaja väittää, että hänet hakattiin ja ryöstettiin sen jälkeen kun hän oli ottanut kuvan pariskunnasta. Tapahtumahetkellä Rihanna ja Chris olivat viettämässä Brownin 19-vuotissyntymäpäiviä.

Väitetty tapaus sattui kuluvan vuoden toukokuussa St. Petersburgissa sijaitsevan Vintage Ultra Lounge -klubin edustalla. Siellä tähtien turvamiehet kaatoivat kuvaajan maahan ja hänen 3.000 dollarin kameransa varastettiin.

Santana vaatii floridalaisessa tuomioistuimessa nostetussa kanteessaan Rihannalta ja Brownilta miljoonan dollarin korvauksia. Korvauksen suuruutta kuvaaja perustelee sillä, että kuvan arvo olisi ollut huima, koska pariskunta kielsi seurustelevansa ja kuva olisi ollut heidän ensimmäinen yhteiskuvansa. Oikeusjutusta kertoi ensimmäisenä St. Petersburg Times.