BB-Antin selibaatti päättyi – seksiä Cheryllin kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa jonkin aikaa äskettäin päättyneellä tuotantokaudella asunut BB-Antti on paljastanut päättäneensä selibaattinsa. Mies kertoi asiasta IRC-Gallerian blogissaan tiistaina.

Kirjoituksessaan Antti kertoo Big Brother -finaalin jatkobileistä, joiden hän toteaa olleen mahtavat. Mies kuitenkin sivaltaa samalla myös tuotantoyhtiön suuntaan, sillä hänen mielestään yhtiö oli hoitanut finaalibileet huonosti, koska tarjoilua oli aivan liian vähän.

– Aivan mahtavaa oli, vaikkakin aika nihkeetä bilejärjestelyä ja tarjoilua tuotannolta, kaiken sen jälkeen mitä ovat meidän kustannuksella tienanneet..! Kyllä luulisi olevan enemmänkin varaa pelkästään jo katsojien meille annettujen +/- äänien jälkeen!!! No mutta sehän on selvää kautta aikojen ollut, mitä enemmän rahaa saa sitä ahneemmaksi ihmiset tulevat, Antti kirjoitti.

Antti paljastaa myös selibaattinsa päättyneen.

– Ai niin,unohdin mainita..samalla pistin pisteen selibaatilleni ;))!Heh..oli sekin kokemus joo ;)!

Kirjoitukseen liittyvässä keskustelussa Antilta kysytään liittyikö tämä selibaatista luopuminen jotenkin hänen ihastukseensa BB-Cherylliin. Tähän Antti vastasi ”Saattaapi olla :)!”. Sitä seuranneeseen seurustelukysymykseen Antti ei kuitenkaan vastannut lainkaan.

BB-Antti on parhaillaan myymässä myös autoaan. Nettiauto-sivustolla hänen Opel Signumistaan pyydetään 10.499 euroa. Katso Antin autoilmoitus tästä.