Kohukaunottaret mainostavat alusvaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin vuosi sitten konsertoinut tanssi- ja lauluryhmä Pussycat Dolls suuntaa maaliskuussa maailmankiertueelle yhdessä Britney Spearsin kanssa. Äskettäin neitokaiset julkaisivat myös oman alusvaatemallistonsa.

Luonnollisesti tanssiryhmän omat kaunottaret toimivat myös uuden Shhh-nimisen malliston esittelijöinä. Malliston lanseerausjuhlissa he eivät kuitenkaan esiintyneet paljastavissa asuissa vaan täysissä pukeissa. Malliston mainoskuvissa nähdään kylläkin myös hieman paljasta pintaa. Katso kuvat tästä!

Yhtyeen keulahahmo Nicole seurustelee nykyisin formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa, joka muuten vierailee tällä viikolla Suomessa, ja suuntaa hänen mukanaan lähivuosina hieman pidemmälle reissulle. F1-mestari osti nimittäin juuri itselleen ja kolmelle perheenjäsenelleen avaruusmatkat Virginin uudella aluksella.