Matti Nykänen sekoili etelänlomalla, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mäkihyppääjä Matti Nykänen aiheutti taannoin hämminkiä Lempäälän Ideaparkissa järjestetyssä konsertissa, mutta mies on nyt ehtinyt toilailla myös Espanjan auringon alla.

Nyt Seiska on lennättänyt hänet Kanariansaarille, jossa Matti Nykänen nähdään Uuno Turhapuron roolissa, eli sottaisiin vaatteisiin pukeutuneena ja tuttuun tapaan sekavana. Mukana on myös Härski Hartikaista esittävä hahmo, jota esittää lehden toimittaja. Parivaljakko sekoilee videossa ensin rannalla, josta he siirtyvät hotellialueelle ja Ryysyrantaan.

– Aurinko on paistanut ja vettä on satanut ja puoli pulloa on saanut kaljaa silloin kun on halunnut, Matti Nykänen kertoo.

– Kyllä tämän reissun jälkeen Mervi on taas kovilla.

Nykänen nähdään Uunon roolissa sekoilemassa myös ravintola-asiakkaana, siivoojana ja matkaoppaana. Mäkihyppääjän jutut ovat peräisin pitkälti Uuno Turhapuro Epsanjassa -elokuvan vitseistä. Katso video tästä!