Sarah Palin ampuu Petteri Punakuonon – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin jo jonkin aikaa nähdyn Jimmy Kimmel -keskusteluohjelman yleinen linja on hieman räävittömämpi kuin esimerkiksi Conan O’Brienin ja kumppaneiden. Tuoreessa jaksossa osansa saa nyt myös Yhdysvaltojen presidenttikisassa varapresidenttinä mukana ollut Sarah Palin.

– Joulunajan tunnetuin tarina on klassikko Petteri Punakuonosta. Tarina nähtiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1964, mutta tänä vuonna se on digitaalisesti paranneltu ja lisäksi tarinaa on päivitetty hieman ajankohtaisemmaksi, Jimmy Kimmel perusteli videota juonnossaan.

Varsinaisessa animaatiossa vanhempi poro opettaa Pukin lentojoukkojen nuorempia lentämään kuin Niko – lentäjän poika -elokuvassa konsanaan. Nuoren poron noustessa viimein ilmaan se ammutaan kuitenkin nopeasti palasiksi Joulupukin silmien edessä. Tämän jälkeen näytetään Sarah Palinin vahahahmoa, jonka kädessä on savuava haulikko.

Katso video tästä!

Palin on saanut sekä kampanjan aikana että sen jälkeen huimasti negatiivista palautetta ja tällä hetkellä alaskalaissyntyinen poliitikko onkin mokineen suosittu vitsien aihe keskusteluohjelmissa ja kahvipöytäkeskusteluissa.