BB-Risto: Läpsäisin hinttaria avokämmenellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talosta kuluneella tuotantokaudella ensimmäisenä asukkaana häädetty BB-Risto joutui äskettäin välikohtaukseen laivaristeilyllä. Nyt mies on kertonut blogissaan oman näkemyksensä tapahtumista.

Tilanne alkoi, kun Risto oli laivan aamiaispöydässä muiden BB-asukkaiden kanssa. Seurueessa olivat BB-Henna ja BB-Minna sekä välikohtauksen toisena osapuolena ollut Idols-kisassa vilahtanut Nico. Riston mukaan ”rääväsuu Nico” laukoi jatkuvalla syötöllä heterovastaisia mauttomia kommentteja.

– Nico oli aivan selvästi hinttari, mutta mitä sillä väliä, paitti että kyseinen hemmo oli todella rasittava eikä tehnyt mitään muuta kuin aukoi päätään kaikille ja kokoajan koko risteilyn ajan, Risto kirjoittaa.

– Jossain kohtaa kuitenkin heterouteni alkoi kokea pieniä mutta kasvavia loukkaantumisen merkkejä kun kyseeseen tuli aihe homoseksuaalien paremmuus heteroihin nähden.. ja rupesin sitten varoittavasti jo pistämään varoituksia ilmoille että kannattais tukkia se turpa.

– Mutta sitten eräs vastakommenttini sai tämän Nicon hyökkäämään päänaukomisellaan suoraan minua vastaan ja mulla keitti kiinni. Nousin ylös tuolistani ja menin tän pikkupiipertäjän viereen ja sanoin että anti kattoo että oli viimenen kerta kun aukoo naamaansa mun heterouttani vastaan, läpsäisin kaksi kertaa avokämmenellä tätä molemmille pään sivuille (kerta per päänsivu ja noin 2cm korvien yläpuolelle), tarrasin Nicoa kurkusta kiinni ja tonäisin siitä kumoon tuoleineen.

Risto kertoo poistuneensa aamupalalta ylpeänä, koska oli menestyksekkäästi puolustanut heterovähemmistöä. Nenilleen saanut Nico kertoi jo aiemmin nostavansa asiasta oikeusjutun, mutta Riston mukaan väitteet maassa makaavan miehen lyömisestä nyrkillä ovat täysin perättömiä.

– Enkä tietenkään halua muistuttaa mutta jos mä olisin lyönyt nyrkilläni sitä Nicoa niin jälki olisi ollut paljon rumempaa (nimimerkillä 8-vuotta taistelulajeja harrastaneena), Risto toteaa kirjoituksensa lopuksi.