Coldplay kahmi Grammy-ehdokkuuksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime viikon aikana lopettamishuhujen kohteeksi joutunut brittibändi Coldplay on kahminut Grammy-ehdokkuuksia. Supersuosittu yhtye on nimittäin ehdolla peräti seitsemässä kategoriassa.

Soolourastaan haaveileva yhtyeen keulahahmo Chris Martin kielsi kuluneella viikolla, että yhtye olisi hajoamassa vuonna 2010, kuten hän oli aiemmin vihjannut. Tällä hetkellä yhtyeellä menee kuitenkin hienosti, sillä sen Viva La Vida -albumi ja levyn uusi laajennettu painos ovat käyneet hyvin kaupaksi.

Myyntimenestys voi pian muuttua myös Grammy-palkinnoiksi, sillä yhtye ja uusi levy on ehdolla parhaan levyn, parhaan levytyksen, parhaan kappaleen, parhaan pop-esityksen, parhaan rock-esityksen, parhaan rock-kappaleen ja parhaan rock-albumin sarjoissa.

Grammy-pystit jaetaan Los Angelesissa 8. helmikuuta 2009.