Suosikkinäyttelijän veljeä ammuttiin päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovasti suosiotaan nostanut Hollywood-tähti Mark Ruffalo on tällä hetkellä murheen murtama, sillä hänen veljeään ammuttiin päähän maanantaina.

Kampaajana Hollywoodin julkkispiireissä tunnettu veli Scott Ruffalo sai luodin päähänsä omassa kodissaan tapahtuneessa epäselvässä ampumistapauksessa. Hän on tällä hetkellä kriittisessä tilassa sairaalan teho-osastolla. Poliisi on aloittanut tutkimukset tapahtuneesta, TMZ uutisoi.

Tällä hetkellä ei ole varmuutta siitä voisiko kyseessä olla itsemurhayritys. Asuntoa tutkitaan parhaillaan, mutta vahinkolaukauksen tai itsemurhan mahdollisuutta ei ole suljettu pois.

Mark Ruffalo on tullut suomalaisillekin tutuksi monista hienoista rooleistaan. Tällä hetkellä hänet nähdään Suomenkin valkokankailla pääosassa elokuvassa Blindness. Lisäksi hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Reservation Road, Collateral sekä 13 ja risat.