Mikä takamus, Heidi Montag!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiojulkkis Heidi Montag keikistelee tuoreissa kuvissaan varsin hehkeän näköisenä Mexicon auringon alla. The Hills -tähtenä tunnetuksi tullut neitokainen on nyt kuvattu häämatkalla tuoreen aviomiehensä, realitytähti Spencer Prattin kanssa.

Kyseessä eivät ole kuitenkaan paparazzikuvat, vaan otokset, joista on sovittu jo etukäteen. Niissä Heidi poseeraa useissa eri bikineissä ja esittelee muiden muassa maineikasta takamustaan ja saa mieheltään pakarahierontaa. Lisäksi julkkisneitokainen keikistelee kuvaajalle suihkun alla. Katso kuvat tästä!

21-vuotias Heidi Montag nousi julkisuuteen The Hills -realitysarjasta, mutta sitä ennen hän oli tehnyt pienen sivuroolin myös Laguna Beach -televisiosarjassa. Sisustussuunnittelijasta täysipäiväiseksi julkkikseksi siirtynyt neitokainen on läpikäynyt useita kauneusleikkauksia. Hän toimii nykyisin – tietenkin – myös laulajana ja mallina. Marraskun lopulla avioituneet Heidi Montag ja Spencer Pratt tapasivat The Hills -sarjan kuvauksissa, sillä molemmat esiintyvät sarjassa.