”Britneyn romahdus oli minun vikani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluuta tekevä poptähti Britney Spears oli vielä vuosi sitten todella huonossa kunnossa, kun hän taisteli mielenterveytensä, lastensa ja omaisuutensa puolesta. Supertähden äiti myöntää elämäkerrassaan olleensa osallinen tapahtumiin.

– Yhdessä vaiheessa ajattelin antaa elämäkerralleni nimeksi ”Se oli minun vikani”. Nyt voin jo nauraa sille, mutta tuolloin asia tuntui siltä. Ja totta puhuen minusta tuntuu yhä siltä, Lynne Spears kertoi Daily Mail -lehdelle antamassaan haastattelussa.

– Kun hänellä meni hyvin, ei hän tarvinnut minua mihinkään. Sitten kun asiat alkoivat mennä huonompaan suuntaa, en ollut enää hänen lähellään. Tanssijat ja managerit olivat päivin ja öin lähempänä häntä kuin minä.

Lynne Spears kertoi myös katuvansa tekemisiään ja tekemättä jättämisiään tyttärensä suhteen. Hän kuitenkin totesi, että kaikilla äideillä on varmasti samanlaisia tuntemuksia.