Cheryll palasi IRC-Galleriaan – poisti heti bikinikuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailu päättyi viime viikonloppuna ja asukkaat ovat hiljalleen palanneet arkielämään julkkiksena. Talosta jo ennen finaalia häädetty BB-Cheryll on hänkin palannut jälleen myös IRC-Galleriaan.

Cheryll poisti ensitöikseen palvelussa aiemmin julkaisemansa bikinikuvat, jotka aiheuttivat kovasti kiinnostusta Big Brother -kisan aikana. Tällä hetkellä neitokaisella on julkaistuna vain kaksi siistiä poseerauskuvaa. Lisäksi hän torstaina kirjoitti blogiinsa tervehdyksen faneilleen.

– En osaa sanoin kuvata kuinka paljon lämpimät sananne ja kannustuksenne mulle merkitsee, mutta sanotaan nyt vaikka näinkin pliisusti, että ne tekevät mut todella onnelliseksi!!! On ihana huomata miten paljon hyvyyttä ja ystävällisyyttä sittenkin on olemassa!!! Se lohduttaa lannistavan negatiivisuuden yli! Lempeys voittaa!!! Pitäkää toi asenne!!!;) Rakastan teitä!!!<3, BB-Cheryll kiitteli fanejaan.

Cheryll kirjoittaa myös tuntemuksistaan ja siitä kuinka televisio-ohjelma tekee ihmisestä hetkessä kaikkien tunteman julkkiksen.

– Annoinhan jo paljon yksityydestäni pois mennessäni BB taloon ja jotkut varmasti haluavat vastauksia mediajuttuihin ja siihen kuka oikeasti olen. Onhan se kiinnostavaa varmasti kun joku tavallinen ihminen tekee elämästään julkista. Varsinkin kun kyseessä on aito, tavallinen ihminen eikä keinotekoinen julkisuuden hahmo.