Kate Winslet: Alastonkohtaukset raastoivat hermoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvan tähtenä maailmanlaajuiseksi supertähdeksi aikanaan noussut näyttelijä Kate Winslet nähdään tänä talvena valkokankaalla kahden draamaelokuvan tähtenä. The Reader -elokuvassa hänet nähdään myös alastomana.

Toisen maailmansodan jälkeiseen Saksaan sijoittuvassa elokuvassa Winsletin roolihahmo ajautuu salasuhteeseen nuoremman miehen kanssa. Mies kuitenkin katoaa ja pari tapaa toisensa vuosien kuluttua natsien sotaoikeudenkäynnissä. Rooli ei kuulunut Winsletin helpoimpiin.

– Se sai minut kuilun reunalle monin tavoin. Roolihahmoni Hanna Schmitzin esittäminen oli uskomaton haaste, koska se on hyvin pidetty osa saksalaista kirjallisuutta. Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä Hanna Schmitzistä. Jotkut rakastavat ja jotkut vihaavat häntä, Kate Winslet kertoi E! Onlinen mukaan.

Winslettin roolihahmo on 32-vuotias ja hänen rakkaansa on vasta 18-vuotias. Alastonkohtausten kuvaaminen oli kokeneelle näyttelijälle vaikea paikka.

– Se oli samanlaista kuin olisi kuvannut mitä tahansa sen kaltaista kohtausta. Alastomuutta sisältävä kohtaus on aina hermoja raastavaa ja sellaisia kohtauksia pitää harjoitella, jotta kaikki tietävät tarkalleen mitä tehdä.