Vedonlyönti: Suomen euroviisukappale on hiphopia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensi vuoden euroviisuedustajan hakeminen alkaa jälleen tammikuussa, kun kaksitoista artistia tai yhtyettä kisaavat paikasta toukokuun Euroviisuissa. Suomen edustaja selviää tammikuun lopussa.

Suomen karsinnoissa ovat mukana muiden muassa Jari Sillanpää, Tapani Kansa, Waldo’s People, Riikka, Janita, Remu Aaltonen ja Passionworks. Tällä hetkellä ennakkosuosikiksi on kuitenkin noussut ainakin vedonlyöntiprosentin perusteella hiphop-soundia edustava Kwan.

Kwanin 10.000 Light Years -kilpailukappaleen kerroin eräällä kansainvälisellä peliyhtiöllä on tällä hetkellä vain 2,75, kun esimerkiksi Jari Sillanpään voittaessa rahat saadaan takaisin nelinkertaisena. Kahdeksan kertoimella kisaavat tällä hetkellä muiden muassa Waldo’s People ja Remu.