Idols: Annan biisivalinnat saivat kritiikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan kisattavassa Idolsin toiseksi viimeisessä finaalissa ratkeaa tänään kuka sijoittuu kisassa kolmanneksi ja ketkä kaksi jatkavat ensi viikon varsinaiseen finaaliin. Finalisti Anna Puustjärvi oli valinnut kilpailukappaleikseen hieman tuntemattomampia kappaleita.

Illan teemana oli ”Idolien idolit” ja Anna oli valinnut ensimmäiseksi kilpailukappaleekseen teini-ikänsä suosikkikappaleen Eddie Vedderin Hard Sun. Toisena kappaleena hän esitti Dave Lindholmin biisin Pieni ja hento ote. Molemmat kappaleet ovat tuntemattomia useimmille suomalaisille ja kappalevalinnat mietityttivät myös tuomaristoa.

– Tää oli erittäin hyvä suoritus. Sä ansaitset paikan finaalissa. Äänestäkää Annaa. Mä äänestän. Kiitos, Patric Sarin ilmoitti.

– Sä oot selvästi persoonallisin näistä kolmesta. Sä vaadit kuitenkin sun näköisesi kappaleet ja sellaiset sanat, joiden takana sä voit seistä. Mä en nyt ollut ihan varma olivatko nämä biisit juuri sun ominta aluettas, mutta erittäin hyvä esitys kuitenkin, vieraileva tuomari Juhani Merimaa totesi.

– Kun ottaa huomioon kuinka hyvin sä olet aina biisit valinnut, niin nyt tuon Vedderin kanssa se meni vähän sellaiseksi sumutorvituuttaamiseksi. Se biisi ei ollut niin hyvä kuin sä. Yhtä kaikki, erittäin hieno ja finaalipaikan arvoinen suoritus, Jone Nikula kommentoi.

– Anna tää oli ihan mieletön veto tää viimeinen laulu. Mä näin, että sä itse olit liikuttunut. Mä olin liikuttunut täällä ja tää oli todella koskettava esitys. Mä toivon, että sä pääset finaaliin, Nina Tapio totesi.

Illan Idols-finaalin tulokset selviävät myöhemmin tänä iltana.