Idols: Pete Parkkonen lauloi löysät pois

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan menossa on tämän vuoden Idols-kilpailun toiseksi viimeinen finaalilähetys. Tänä iltana selviää kuka sijoittuu kisassa kolmanneksi ja ketkä kaksi ovat mukana ensi viikon finaalissa. Illan esitykset aloitti komeasti Pete Parkkonen.

Tämän finaalin teemana on ”Idolien idolit”. Pete Parkkonen oli valinnut ensimmäiseksi kappaleekseen Lenny Kravitzin kappaleen A Long And Sad Goodbye. Esitys sujui todella hienosti ja Pete Parkkonen lunasti varmoin ottein hänelle asetetut suuret odotukset. Peten esityksen perusteella kenellään ei ole tässä vaiheessa varaa löysäilyyn, sillä kilpailun taso on todella kova.

Toisena esiintynyt Koop Arponen lauloi lapsuuden idolinsa Elvis Presleyn kappaleen If I Can Dream. Karismaattisen laulajan esitys sujui sekin hienosti, mutta ainakin yleisön reaktioiden perusteella Pete Parkkonen veti pidemmän korren potin näiden kahden-finalistimiehen välillä.

Tänään laulamassa on toki vielä myös Anna Puustjärvi. Hänen tämän illan ensimmäinen kilpailukappaleensa on Annan teiniaikojen suurin idoli Eddie Vedder. Kaikki laulajat esittävät kaksi kappaletta, joten myös Pete Parkkonen ja Koop Arponen pääsevät vielä toistamiseen lavalle.