Idols-tuomari Petestä: ”Nää skabat on ohi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuotantokauden toiseksi viimeisen Idols-finaalin tuomaristo oli myyty, kun Pete Parkkonen esiintyi tänään Kansallisoopperan lavalla kahdella kappaleellaan. Tuomaristo pääsi tosin ääneen vasta kun hän oli esittänyt molemmat biisinsä.

Ensimmäisenä kilpailukappaleenaan Pete Parkkonen esitti Lenny Kravitzin A Long And Sad Goodbye -biisin ja toisena kappaleenaan Disco Ensemblen biisin Drop Dead Casanova.

– Älyttömän hyvä ja mä todella ihmettelen, jos sä et ole ensi viikolla finaalissa, tuomari Nina Tapio kiitteli esitystä.

Erityisen innoissaan Peten esityksistä oli tuomari Patric Sarin. Hän muisteli samaa Lenny Kravitzin keikkaa, johon Pete oli kappaletta esitellessään viitannut. Molemmat olivat olleet samalla keikalla, jossa Kravitz nimitti itseään Minister Of Rock’n’Rolliksi. Sarinin mielestä myös Pete voisi käyttää samaa nimitystä.

– Kyllä jätkäkin on aika Minister of Rock’n’Roll. Sä laulat hyvin ja esiinnyt hyvin. Sä näytät staralta. Nää skabat on ohi. Oikeesti, sairaan hyvin vedetty, Patric Sarin hehkutti.

Tuomariston vierailevana edustajana tänään nähtävä Juhani Merimaa totesi Peten esityksestä, että Disco Ensemblen punkia ei soiteta noin siististi, mutta totesi kuitenkin, että Pete on finaalimateriaalia.

– Sä oot ehdoton stara kyllä näissä kisoissa. Mun puolestani finaaliin, Juhani Merimaa totesi.