Levy-yhtiöt eivät halua Paris Hiltonia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton laajensi pari vuotta sitten toimenkuvaansa myös laulajaksi julkaistessaan Paris-nimisen esikoisalbuminsa. Nyt tulossa olisi toinen levy, mutta projekti on ajautunut vaikeuksiin.

Albumin kappaleet ovat jo valmiina, mutta Paris Hilton ei ole löytänyt levy-yhtiötä, joka olisi valmis julkaisemaan superjulkkiksen albumin. Ensimmäisen levyn tuotti Parisin oma levy-yhtiö Heiress Records ja julkaisi monikansallinen Warner Music. Levy kuitenkin myi maailmalla vaivaiset 180.000 kappaletta, eli floppasi pahasti.

Albumin huonon menestyksen myötä Hiltonin ja Warnerin välit viilenivät ja toiselle levylle oli määrä etsiä toinen julkaisija. Sellaista ei ole kuitenkaan löytynyt.

– Selvittelen parhaillaan minkä yhtiön kautta levyni julkaistaan. Olen itse kirjoittanut kaikki kappaleet. Ne ovat musiikillisesti aika dancea, sellaista Kylie Minogue -tyylistä, Paris Hilton kertoi, Daily Mail -lehden mukaan.