Skandaalitulos: Pete Parkkonen putosi Idolsista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään ratkesi kuluvan vuoden Idols-kilpailun finalistikaksikko, kun mukana kisassa oli kolme laulajaa, eli Pete Parkkonen, Anna Puustjärvi ja Koop Arponen. Yksi finalisti putosi tänään kisasta ja kaksi jatkoi ensi viikon varsinaiseen finaaliin.

Tänään Idols-urakka päättyi äärimmäisen yllättävällä tavalla Pete Parkkoselta, joka oli suvereeni ennakkosuosikki. Lopputulos oli siis toisinto Suomen ensimmäisestä Idols-kaudesta, jolloin ennakkosuosikki Antti Tuisku jäi kolmannelle sijalle. Tuolloin Antin ohi menivät Hanna Pakarinen ja Jani Wickholm. Sittemmin äänestystuloksen todenperäisyyttä on epäilty, sillä Antti Tuiskun menestyminen oli varsin todennäköistä ilman kilpailun voittoakin.

Pete Parkkonen joutui hetkeksi pudotusuhan alle jo pari viikkoa sitten, mutta pudotusuhan on julkisesti epäilty olleen vain vedätystä, jotta kansa saataisiin äänestämään enemmän. Tuotantoyhtiö ei ole myöskään julkistanut annettuja äänimääriä, mikä on osaltaan lietsonut epäilyjä tulosten luotettavuudesta. Peten yllättävä putoaminen tulee varmasti pönkittämään näitä epäilyjä entisestään.

Idols-kisan jatkoon pääsivät siis tänään Anna Puustjärvi ja Koop Arponen. Heidät nähdään ensi viikolla suuressa finaalikonsertissa ja silloin selviää kenestä leivotaan uusi Idols-voittaja.

Tämän päivän finaalissa kappalevalintojen teemana oli ”Idolien idolit”, kun kolmikko esitti omien idoliensa kappaleita. Kilpailun suosituimmaksi laulajaksi noussut Pete Parkkonen sai tuomaristolta vuolaita ylistyksiä, kun Anna Puustjärvi sai puolestaan hieman kritiikkiä erikoisista kappalevalinnoistaan. Koop Arponen edusti tuomariston mielestä hieman liikaa Las Vegas -tyyliä, mutta hänkin sai positiivisia kommentteja.