Scene It? Box Office Smash

Pelit · Stara.fi

PlayStationin Buzz-pelisarjan suuren suosion myötä myös Xbox 360 on saanut oman vastaavan pelinsä ja ohjaimensa. Elokuvamaailmaan sijoittuvaa Scene It? Box Office Smash -seurapeliä käytetään neljällä langattomalla Big Putton Pad -peliohjaimella, eli jokainen pelaaja saa Buzzin tapaan omansa.

Scene It? loistaa erityisesti siinä, että se sisältää lukuisia eri pelimoodeja. Parin illan pelisessioiden jälkeen pelistä löytyy edelleen uusia pelimuotoja. Erityisen hauskoja ovat leffan tunnistaminen kasibittisestä pikseligrafiikasta tai lyijykynäpiirroksesta sekä valokuvien yhdistäminen oikeaan elokuvaan.

Peli sisältää myös 250 aitoa elokuvakohtausta, joiden katsomisen jälkeen esitetään kysymyksiä kyseisestä kohtauksesta ja elokuvasta. Sama kohtaus voi esiintyä pelissä useita kertoja, mutta kuitenkin eri kysymyksiin liittyen.

Miinuksia tälle pelille on vaikea löytää. Suurin ongelma on pelin englanninkielisyys, sillä Suomessa monet elokuvat tunnetaan aivan muilla kuin niiden alkuperäisillä nimillä. Kielimuuri voi haitata pelikokemusta myös englantia heikosti taitavien kohdalla. Muille se tuskin aiheuttaa juurikaan harmaita hiuksia.

Scene It? näyttäisi olevan tämän talven viihdyttävin seurapeli, jonka parissa pimeät talvi-illat sujuvat mukavasti.

Pisteet 4/5